EN

Changsha langle Technology Co., Ltd

EN

shtëpi » projekt

projekt

Changsha langle Technology Co., Ltd

kohë: 2019-01-04

themeluar në 2013, ne jemi prodhuesi përqëndrohet në Profilin Industrial alumini dhe është e aksesorëve ndihmës. Kompania mbulon jonë 51800 metra katrorë. Ajo në pronësi të disa lloj të mëdha makina nxjerrje (madhësia në 800 tons, 1800 tons, 2500 ton, 3600 ton etj) dhe shumë linjat e prodhimit që përfshijnë oxidizing, bateri, flaka-plating, rërë-prish.

Profili ynë alumini ka një gamë të gjerë të aplikimit, si Radiatori, linja e montimit, Sistemi Frame, shiritat, Workbench, Guards Machine, Shkallë & platformat, Fence metalike, Display raft, automobilistik, Motori alumini strehim, Sistemi Bridge, anije, Ashensor, etj.

Ne jemi gjithmonë i përmbahet "klient-centrike" koncepti i shërbimit, për qëllime të "krijimin e vlerës për konsumatorët", për asistent klientët përmirësuar përfitime operative dhe për të ndërtuar përparësi konkurruese.